Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 103 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Effects of sturgeon oil and its Pickering emulsion on the quality of sturgeon surimi gel
 
 
Titel: Effects of sturgeon oil and its Pickering emulsion on the quality of sturgeon surimi gel
Auteur: Yuan, Li
Guo, Xiaomo
Xiong, Zhiyu
Wang, Xin
Monto, Abdul Razak
Jin, Wengang
Li, Jianrong
Gao, Ruichang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 103 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland