Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 102 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Effects of steam explosion-modified rice bran dietary fiber on volatile flavor compounds retention and release of red date-flavored naan (ethnic specialty food of Xinjiang) during storage
 
 
Titel: Effects of steam explosion-modified rice bran dietary fiber on volatile flavor compounds retention and release of red date-flavored naan (ethnic specialty food of Xinjiang) during storage
Auteur: Wang, Nan
Ainiwan, Dilinuer
Liu, Yingxu
He, Jialu
Liu, Tingting
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 102 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland