Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 104 van 260 gevonden artikelen
 
 
  Effects of theacrine on the astringency of EGCG by affecting salivary protein − EGCG interactions through different molecular mechanisms
 
 
Titel: Effects of theacrine on the astringency of EGCG by affecting salivary protein − EGCG interactions through different molecular mechanisms
Auteur: Xie, Jizhou
Shi, Yu
Luo, Wei
Fang, Wei
Luo, Liyong
Zeng, Liang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 104 van 260 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland