Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different amino acid enzymatic preparations on the quality and flavor of fragrant rapeseed oil
 
 
Titel: Effects of different amino acid enzymatic preparations on the quality and flavor of fragrant rapeseed oil
Auteur: Gao, Pan
Sun, Bobo
Chen, Zhe
Yuan, Qiaona
Zhong, Wu
Yin, Jiaojiao
Hu, Chuanrong
He, Dongping
Wang, Xingguo
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland