Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different mixed starter cultures on microbial communities, taste and aroma compounds of traditional Chinese fermented sausages
 
 
Titel: Effects of different mixed starter cultures on microbial communities, taste and aroma compounds of traditional Chinese fermented sausages
Auteur: Shao, Xuefei
Wang, Huhu
Song, Xiangyu
Xu, Na
Sun, Jian
Xu, Xinglian
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland