Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Effects of curing concentration and drying time on flavor and microorganisms in dry salted Spanish mackerel
 
 
Titel: Effects of curing concentration and drying time on flavor and microorganisms in dry salted Spanish mackerel
Auteur: Jiang, Caiyan
Liu, Yang
Jin, Wengang
Zhu, Kaiyue
Miao, Xiaoqing
Dong, Xiuping
Jiang, Pengfei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland