Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sanxan on the composition and structure properties of gluten in salt-free frozen-cooked noodles during freeze–thaw cycles
 
 
Titel: Effect of sanxan on the composition and structure properties of gluten in salt-free frozen-cooked noodles during freeze–thaw cycles
Auteur: Liang, Ying
Zhu, Xiuling
Liu, Hao
Wang, Jiayi
He, Baoshan
Wang, Jinshui
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland