Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sugar content on characteristic flavour formation of tomato sour soup fermented by Lacticaseibacillus casei H1 based on non-targeted metabolomics analysis
 
 
Titel: Effect of sugar content on characteristic flavour formation of tomato sour soup fermented by Lacticaseibacillus casei H1 based on non-targeted metabolomics analysis
Auteur: Zheng, Huaisheng
Jiang, Jingzhu
Huang, Chaobing
Wang, Xiaoyu
Hu, Ping
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland