Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Effect of plasma-activated lactic acid on microbiota composition and quality of puffer fish (Takifugu obscurus) fillets during chilled storage
 
 
Titel: Effect of plasma-activated lactic acid on microbiota composition and quality of puffer fish (Takifugu obscurus) fillets during chilled storage
Auteur: Sheng, Xiaowei
Yan, Longfei
Peng, Lanqing
Zhao, Luling
Dai, Fanwei
Chen, Feiping
Wang, Ling
Chen, Yulong
Ye, Mingqiang
Wang, Jin
Zhang, Jianhao
Raghavan, Vijaya
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland