Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Lactobacillus helveticus IMAUJBH1 on fat and volatile flavor substances in fermented mutton sausages
 
 
Titel: Effect of Lactobacillus helveticus IMAUJBH1 on fat and volatile flavor substances in fermented mutton sausages
Auteur: Gao, Fang
Zhang, Kaiping
Wang, Daixun
Xia, Lingyan
Gu, Yue
Tian, Jianjun
Jin, Ye
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland