Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 200 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fat addition on the characteristics and interfacial behavior of chicken white soup emulsion from chicken skeleton
 
 
Titel: Effect of fat addition on the characteristics and interfacial behavior of chicken white soup emulsion from chicken skeleton
Auteur: Guan, Haining
Feng, Chunmei
Tian, Yanli
Leng, Siqi
Zhao, Shifa
Liu, Dengyong
Diao, Xiaoqin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 200 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland