Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Acylating blueberry anthocyanins with fatty acids: Improvement of their lipid solubility and antioxidant activities
 
 
Titel: Acylating blueberry anthocyanins with fatty acids: Improvement of their lipid solubility and antioxidant activities
Auteur: Wang, Pengkai
Liu, Jingna
Zhuang, Yuanhong
Fei, Peng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland