Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Acrylamide formation and aroma evaluation of fried pepper sauce under different exogenous Maillard reaction conditions
 
 
Titel: Acrylamide formation and aroma evaluation of fried pepper sauce under different exogenous Maillard reaction conditions
Auteur: Song, Yuting
Ding, Zhuhong
Peng, Yuzhu
Wang, JiaYing
Zhang, Ting
Yu, Yihong
Wang, Yi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland