Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Multi-objective evaluation of freshly distilled brandy: Characterisation and distribution patterns of key odour-active compounds
 
 
Titel: Multi-objective evaluation of freshly distilled brandy: Characterisation and distribution patterns of key odour-active compounds
Auteur: Tian, Tian-Tian
Ruan, Shi-Li
Zhao, Yu-Ping
Li, Ji-Ming
Yang, Chao
Cao, Hui
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland