Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of key aroma compounds in Rice flavor baijiu from different rice raw materials by gas chromatography-ion mobility spectrometry and gas chromatography-olfactometry-quadrupole time of flight mass spectrometry
 
 
Titel: Characterization of key aroma compounds in Rice flavor baijiu from different rice raw materials by gas chromatography-ion mobility spectrometry and gas chromatography-olfactometry-quadrupole time of flight mass spectrometry
Auteur: Rao, Wenjun
Li, Xin
Ouyang, Linhua
Zhu, Shuilan
Hu, Shuai
Zhou, Jinying
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland