Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of physicochemical properties and flavor profiles of fermented Chinese bamboo shoots (suansun) from Liuzhou and Guilin
 
 
Titel: Characterization of physicochemical properties and flavor profiles of fermented Chinese bamboo shoots (suansun) from Liuzhou and Guilin
Auteur: Wang, Dingyuan
Hu, Mengyu
Tang, Xin
Zhang, Qiuxiang
Zhao, Jianxin
Mao, Bingyong
Zhang, Hao
Cui, Shumao
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland