Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
 
  From wine to hollandaise sauce: Does the nature of the wine or wine reduction influence sensory attributes?
 
 
Titel: From wine to hollandaise sauce: Does the nature of the wine or wine reduction influence sensory attributes?
Auteur: Rognså, Guro Helgesdotter
Rathe, Morten
Petersen, Mikael Agerlin
Misje, Knut-Espen
Brüggemann, Dagmar A.
Hersleth, Margrethe
Sivertsvik, Morten
Risbo, Jens
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 9 (2017) nr. C pagina's 13 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland