Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Consumer preferences for dry-cured ham in Spain and Italy: Impact of marbling, sex and castration methods of pigs
 
 
Titel: Consumer preferences for dry-cured ham in Spain and Italy: Impact of marbling, sex and castration methods of pigs
Auteur: Álvarez-Rodríguez, Javier
Pérez-Ciria, Leticia
Miana-Mena, Francisco Javier
Blanco, Mireia
Schiavon, Stefano
Gallo, Luigi
Latorre, María Ángeles
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland