Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the sensory evaluation system for fermented chili pepper (Capsicum annuum L.) using GC-O-MS and sensory analysis techniques
 
 
Titel: Characterization of the sensory evaluation system for fermented chili pepper (Capsicum annuum L.) using GC-O-MS and sensory analysis techniques
Auteur: Mu, Zhonghui
Zhu, Yuzhang
Ran, Li
Li, Cen
Jin, Jing
Zhang, Lincheng
Tong, Shuoqiu
Wu, Yongjun
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland