Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 66 gevonden artikelen
 
 
  The effect of combining various amounts of date palm seed powder (Phoenix dactylifera L.) on Moroccan sourdough bread's sensory, nutritional, and rheological characteristics: comparative study
 
 
Titel: The effect of combining various amounts of date palm seed powder (Phoenix dactylifera L.) on Moroccan sourdough bread's sensory, nutritional, and rheological characteristics: comparative study
Auteur: Hanoune, Elbatoul
Laout, Ouahiba
Salomón-Torres, Ricardo
Jdaini, Kawtar
Benlabchir, Abdessamad Ait
Moujaoui, Nabil
Guerrouj, Kamal
Parmar, Aditya
Kadri, Karim
Elhoumaizi, Mohammed Aziz
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland