Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 66 gevonden artikelen
 
 
  The effect of raw egg storage time on the quality, fatty acid composition and volatile organic compounds of salt-baked marinated eggs
 
 
Titel: The effect of raw egg storage time on the quality, fatty acid composition and volatile organic compounds of salt-baked marinated eggs
Auteur: Lu, Yifeng
Chen, Linyun
Li, Jing
Xu, Chen
Xiong, Ziqing
Xu, Xinglian
Han, Minyi
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland