Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Identification of volatile indicators for quality deterioration of Yu-Shiang Shredded pork after reheating based on HS-GC-IMS and intelligent sensory evaluation
 
 
Titel: Identification of volatile indicators for quality deterioration of Yu-Shiang Shredded pork after reheating based on HS-GC-IMS and intelligent sensory evaluation
Auteur: Ping, Chunyuan
Hu, Honglian
Bi, Jicai
Li, Xiang
Yi, Yuwen
Qiao, Mingfeng
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland