Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Impact of ultimate pH on oxidative stability and warmed-over flavor in aged beef after grilling and reheating
 
 
Titel: Impact of ultimate pH on oxidative stability and warmed-over flavor in aged beef after grilling and reheating
Auteur: Cavalcante, Cecylyana Leite
Gonza, Milagros Maribel Coaguila
Lopes, Beatriz Garcia
Savian, Taciana Villela
Sartori, Alan Giovanini de Oliveira
Pinto, Jair Sebastião da Silva
Contreras Castillo, Carmen Josefina
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland