Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different cooking times on the sensory evaluation and flavor characteristics of soy sauce
 
 
Titel: Effects of different cooking times on the sensory evaluation and flavor characteristics of soy sauce
Auteur: Gao, Xing
Han, Xiaomo
Yu, Mingguang
Tang, Yuan
Song, Huanlu
Meng, Qi
Chen, Rifeng
Yu, Jiang
Yang, Ping
Yu, Zhili
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland