Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Effect of stir-frying temperature on volatile aroma compounds in Pixian broad bean paste
 
 
Titel: Effect of stir-frying temperature on volatile aroma compounds in Pixian broad bean paste
Auteur: Chen, Lilan
Yuan, Can
Qiao, Mingfeng
Fan, Wenjiao
Chen, Zuming
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland