Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Impact of various tea infusions on the cooking, texture, and microstructure of fresh white salted noodles
 
 
Titel: Impact of various tea infusions on the cooking, texture, and microstructure of fresh white salted noodles
Auteur: Tan, Hui-Ling
Yong, Kok-Cheong
Tan, Thuan-Chew
Mat Easa, Azhar
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland