Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Influence of Jerusalem artichoke on microbial and chemical characteristics of water kefir production
 
 
Titel: Influence of Jerusalem artichoke on microbial and chemical characteristics of water kefir production
Auteur: Onat, Büşra
Niçin, R. Tolga
Kanıbol, N. Afranur
Çetin, Ece
Şentürk, Duygu Zehir
Şimşek, Ömer
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland