Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Impact of adding dehydrated acerola (Malpighia emarginata DC) on the microbiological, colorimetric, and sensory characteristics of acerola ice cream
 
 
Titel: Impact of adding dehydrated acerola (Malpighia emarginata DC) on the microbiological, colorimetric, and sensory characteristics of acerola ice cream
Auteur: Alves da Paz, Maria Eduarda
de Barcelos, Samuel Carneiro
Cals de Oliveira, Victor
Pinto, Manoel Braga
Alves Teixeira Sá, Daniele Maria
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland