Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Relationship between flavor characteristics and lipid oxidation in air-dried beef at different roasting stages
 
 
Titel: Relationship between flavor characteristics and lipid oxidation in air-dried beef at different roasting stages
Auteur: Zhu, Jiafei
Lin, Weifang
Sun, Yangying
Pan, Daodong
Xia, Qiang
Zhou, Changyu
He, Jun
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland