Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Rice starch properties affect the retention of 2-acetyl-1-pyrroline in raw rice during cooking and the release of 2-acetyl-1-pyrroline from cooked rice after cooking
 
 
Titel: Rice starch properties affect the retention of 2-acetyl-1-pyrroline in raw rice during cooking and the release of 2-acetyl-1-pyrroline from cooked rice after cooking
Auteur: Xu, Dan
Xi, Jinzhong
Jin, Yamei
Wu, Fengfeng
Xu, Xueming
Zhao, Qiyan
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland