Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Isolation, identification and probiotic potential of lactic acid bacteria and yeasts from commercial yogurt and homemade non-dairy fermented food “KANJI”
 
 
Titel: Isolation, identification and probiotic potential of lactic acid bacteria and yeasts from commercial yogurt and homemade non-dairy fermented food “KANJI”
Auteur: Paul, Charushila
Mishu, Israt Dilruba
Miah, Md Ibrahim
Bari, Md Latiful
Rahman, Sabita Rezwana
Malek, Md Abdul
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 34 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland