Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Influence of the cooking system, chemical composition, and α-amylase activity on the sensory profile of chestnut cultivars - longal and judia - and their consequence on consumer's acceptability
 
 
Titel: Influence of the cooking system, chemical composition, and α-amylase activity on the sensory profile of chestnut cultivars - longal and judia - and their consequence on consumer's acceptability
Auteur: Santos, Maria João
Pinto, Teresa
Mota, João
Correia, Elisete
Vilela, Alice
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 34 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland