Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Kombucha based on unconventional parts of the Hibiscus sabdariffa L.: Microbiological, physico-chemical, antioxidant activity, cytotoxicity and sensorial characteristics
 
 
Titel: Kombucha based on unconventional parts of the Hibiscus sabdariffa L.: Microbiological, physico-chemical, antioxidant activity, cytotoxicity and sensorial characteristics
Auteur: Mendonça, Gislane Romano
Pinto, Rodrigo Anacleto
Praxedes, Érika Almeida
Abreu, Virgínia Kelly Gonçalves
Dutra, Richard Pereira
Pereira, Alexsandra Fernandes
Lemos, Tatiana de Oliveira
dos Reis, Aramys Silva
Pereira, Ana Lúcia Fernandes
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 34 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland