Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of purple onion waste from the perspective of sustainability in gastronomy: Ultrasound-treated vinegar
 
 
Titel: Evaluation of purple onion waste from the perspective of sustainability in gastronomy: Ultrasound-treated vinegar
Auteur: Yıkmış, Seydi
Erdal, Berna
Bozgeyik, Esra
Levent, Okan
Yinanç, Abdullah
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 29 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland