Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical characterization of sous vide cooked squid (Loligo forbesii and Loligo vulgaris) and the relationship to selected sensory properties and hedonic response
 
 
Titel: Physicochemical characterization of sous vide cooked squid (Loligo forbesii and Loligo vulgaris) and the relationship to selected sensory properties and hedonic response
Auteur: Schmidt, Charlotte Vinther
Plankensteiner, Lorenz
Faxholm, Peter Lionet
Olsen, Karsten
Mouritsen, Ole G.
Frøst, Michael Bom
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland