Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Nomenclature proposal for agricultural food ingredients’ specificity based on place of production and cultivation properties as a tool for research and differentiation
 
 
Titel: Nomenclature proposal for agricultural food ingredients’ specificity based on place of production and cultivation properties as a tool for research and differentiation
Auteur: Erik André, Schrei
Rodolfo, Bolaños
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland