Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
 
  From expert knowledge and sensory science to a general model of food and beverage pairing with wine and beer
 
 
Titel: From expert knowledge and sensory science to a general model of food and beverage pairing with wine and beer
Auteur: Eschevins, A.
Giboreau, A.
Julien, P.
Dacremont, C.
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 17 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland