Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Culinary trompe-l'oeil: A new concept in coating
 
 
Titel: Culinary trompe-l'oeil: A new concept in coating
Auteur: Luis Aduriz, A.
Vergara, J.
Lasa, D.
Oliva, O.
Perisé, R.
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 1 (2012) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland