Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Defining microbial terroir: The use of native fungi for the study of traditional fermentative processes
 
 
Titel: Defining microbial terroir: The use of native fungi for the study of traditional fermentative processes
Auteur: Felder, Daniel
Burns, Daniel
Chang, David
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 1 (2012) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland