Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Combination of ultrasound, enzymes and mechanical stirring: A new method to improve Vitis vinifera Cabernet Sauvignon must yield, quality and bioactive compounds
 
 
Titel: Combination of ultrasound, enzymes and mechanical stirring: A new method to improve Vitis vinifera Cabernet Sauvignon must yield, quality and bioactive compounds
Auteur: Dalagnol, Luíza M.G.
Dal Magro, Lucas
Silveira, Vitória C.C.
Rodrigues, Eliseu
Manfroi, Vitor
Rodrigues, Rafael C.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 105 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland