Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Influence of iodized table salt on fermentation characteristics and bacterial diversity during sauerkraut fermentation
 
 
Titel: Influence of iodized table salt on fermentation characteristics and bacterial diversity during sauerkraut fermentation
Auteur: Müller, Alexandra
Rösch, Niels
Cho, Gyu-Sung
Meinhardt, Ann-Katrin
Kabisch, Jan
Habermann, Diana
Böhnlein, Christina
Brinks, Erik
Greiner, Ralf
Franz, Charles M.A.P.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 76 () nr. C pagina's 473-480
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland