Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Development of a flavor-oriented synthetic microbial community for pour-over rice wine: A comprehensive microbial community analysis
 
 
Titel: Development of a flavor-oriented synthetic microbial community for pour-over rice wine: A comprehensive microbial community analysis
Auteur: Peng, Qi
Zheng, Huajun
Quan, Leping
Li, Shanshan
Huang, Jiaxin
Li, Jiachen
Xie, Guangfa
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland