Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Dairy foods and novel thermal and non-thermal processing: A bibliometric analysis
 
 
Titel: Dairy foods and novel thermal and non-thermal processing: A bibliometric analysis
Auteur: Ribeiro, Nathalia G.
Xavier-Santos, Douglas
Campelo, Pedro Henrique
Guimarães, Jonas T.
Pimentel, Tatiana C.
Duarte, Maria Carmela K.H.
Freitas, Mônica Q.
Esmerino, Erick A.
Silva, Marcia Cristina
Cruz, Adriano G.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 76 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland