Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Combined PEF, CO2 and HP application to chilled coho salmon and its effects on quality attributes under different rigor conditions
 
 
Titel: Combined PEF, CO2 and HP application to chilled coho salmon and its effects on quality attributes under different rigor conditions
Auteur: Pérez-Won, Mario
Cepero-Betancourt, Yamira
Reyes-Parra, Juan Esteban
Palma-Acevedo, Anais
Tabilo-Munizaga, Gipsy
Roco, Teresa
Aubourg, Santiago P.
Lemus-Mondaca, Roberto
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 74 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland