Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Tenderness improvement of reduced-fat and reduced-salt meat gels as affected by high pressure treating time
 
 
Titel: Tenderness improvement of reduced-fat and reduced-salt meat gels as affected by high pressure treating time
Auteur: Yang, Huijuan
Chen, Lihong
Tang, Honggang
Wang, Haifeng
Zhang, Jin
Xiao, Chaogen
Tao, Fei
Cao, Guangtian
Shen, Qing
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 70 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland