Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Study of the influence of pulsed electric field pre-treatment on quality parameters of sea bass during brine salting
 
 
Titel: Study of the influence of pulsed electric field pre-treatment on quality parameters of sea bass during brine salting
Auteur: Cropotova, Janna
Tappi, Silvia
Genovese, Jessica
Rocculi, Pietro
Laghi, Luca
Dalla Rosa, Marco
Rustad, Turid
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 70 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland