Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Effect of water, fat, and salt contents on heating uniformity and color of ground beef subjected to radio frequency thawing process
 
 
Titel: Effect of water, fat, and salt contents on heating uniformity and color of ground beef subjected to radio frequency thawing process
Auteur: Dong, Jincheng
Kou, Xiaoxi
Liu, Lintao
Hou, Lixia
Li, Rui
Wang, Shaojin
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland