Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Effect of vacuum cooling followed by ozone repressurization on Clostridium perfringens germination and outgrowth in cooked pork meat under temperature-abuse conditions
 
 
Titel: Effect of vacuum cooling followed by ozone repressurization on Clostridium perfringens germination and outgrowth in cooked pork meat under temperature-abuse conditions
Auteur: Liao, Caihu
Yu, Yigang
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland