Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Effect of roasting duration on the solubility, structure, and IgE-binding capacity of cashew nut proteins
 
 
Titel: Effect of roasting duration on the solubility, structure, and IgE-binding capacity of cashew nut proteins
Auteur: Yan, Xiaoli
Wang, Yangling
Chen, Yi
Xie, Jianhua
Yu, Qiang
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland