Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Important factors to consider for acrylamide mitigation in potato crisps using pulsed electric fields
 
 
Titel: Important factors to consider for acrylamide mitigation in potato crisps using pulsed electric fields
Auteur: Genovese, Jessica
Tappi, Silvia
Luo, Wei
Tylewicz, Urszula
Marzocchi, Silvia
Marziali, Sara
Romani, Santina
Ragni, Luigi
Rocculi, Pietro
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 55 (2019) nr. C pagina's 18-26
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland